Paul gjest i TV-program for Ukraina

Det amerikanske TV selskapet NBC melder at Paul McCartney er en av de celebre gjestene som skal være med i programmet «Ukraine:Answering the call» som sendes søndag 3. juli.

Det timeslange programmet kan skryte av litt av en gjesteliste. Foruten McCartney deltar Sheryl Crow, Billie Eilish, Finneas, José Andrés, Jon Batiste, Kristen Bell, Brandi Carlile, Brian Cox, Jeff Daniels, Vera Farmiga, Lena Headey, Alicia Keys, Simu Liu, Julianne Moore, Brad Paisley, Rosie Perez og flere andre.

Programmet «Ukraine: Answering the Call», som sendes søndag (3. juli) på NBC, MSNBC og CNBC, er et arrangement som tar sikte på å øke bevisstheten og utdanne publikum, samt skaffe midler til de hvis liv har blitt påvirket av den pågående krisen i Ukraina.

Ukrainas president Volodymyr Zelensky har utfordret amerikanere til å bruke stemmene sine for å nå de som ønsker fred, og han vil tale til landet under TV-spesialen. NBC News vil også dele rapporter om historiene til virkelige mennesker over hele verden som har blitt berørt av krisen i Ukraina. Under sendingen vil seerne få sjansen til å hjelpe familier ved å donere til International Rescue Committee, en organisasjon som hjelper mennesker berørt av humanitære kriser med å overleve, komme seg og gjenoppbygge livene sine.

Programmet vil bli strømmet på Peacock etter at det er sendt.

1 Response

  1. EinarR sier:

    “Litt av en gjesteliste”: Opptelling herifra avslører at flere enn ti av disse artistene har jeg ikke hørt om i det hele tatt! Noen er jeg litt i tvil om. Sheryl Crow er den eneste jeg kunne kåsere om, i maks 30 sekunder. Hva og hvem sier dette mest om?!
    Tusen takk for nytt flott nr. av Norwegian Wood, og fortsatt god sommer!

Legg inn en kommentar