Abbey Road Studios stenger

Abbey Road Studios holder stengt en periode, på grunn av britiske restriksjoner i forbindelse med koronaviruset.

Abbey Road Studios har postet dette på sitt nettsted:

VIKTIG MEDDELELSE

For første gang i vår 89 år lange historie stenger vi dørene til Abbey Road Studios i tråd med de strenge tiltakene som er innført av den britiske regjeringen for å begrense spredningen av COVID-19. Studioene er nå stengt i minst tre uker, og bare sikkerhetsteamet vårt er på plass.

Dette betyr at våre online miksing- og masteringtjenester ikke lenger er tilgjengelige. Hvis du har en forespørsel om et fremtidig studiobooking eller masteringprosjekt, kan du kontakte studioene eller mastringteamene via skjemaet på den aktuelle siden. Mens studioene er stengt, jobber alle andre team nå hjemmefra, så ta gjerne kontakt med dem som vanlig.

Vi vil takke våre ingeniør-, tekniske og fasilitetsteam som har engasjement og har holdt våre dører åpne til nå, så vel som våre kunder, venner og kolleger i hele bransjen for deres støtte og forståelse.

Vi håper å ønske deg velkommen tilbake til Abbey Road ganske snart.

Etter hva Norwegian Wood tidligere har erfart skal ikke remiksingen av “Let It Be”-opptakene finne sted før i juli, så vi får satse på at ting er i normalt gjenge innen da. For øvrig er det ganske så stille utenfor studioene også, i den berømte fotgjengerovergangen uteblir turistene, sikkert til glede for de bilistene som har sin daglige ferd der.

Stille i gatene

Legg inn en kommentar