Anmeldelse av Egypt Station

3 Responses

 1. obra57 sier:

  Egypt Station Limited Norwegian Edition cd med de 2 bonus-sporene er nå for salg hos Platekompaniet (utgivelsesdato 21/9)

 2. Anonym sier:

  For å fylle ut bildet fra obra57: spesialutgaven med 18 spor kan også bestiller fra cdon.no og du får gratis frakt med Kode: xYZnTcCh. Gjelder ut 28.9. står det på mailen jeg har fra cdon.
  Jeg har "tyvlyttet" på Spotify og Youtube og finner mange umiddelbare godlåter, men tror nok albumet trenger en del gjennomganger før det sitter. Konseptet er artig.
  Jeg deler samme oppfatning som skribent Rune hva gjelder stemmen til Macca. Selv i intervjuer høres det jo rimelig rustent ut. Stor kontrast til eldre intervjuer du f.eks. finner på Youtube.
  Heksejakten på den lovlig valgte president Trump pågår jo daglig i venstrevridde NRK og TV2, begynner å bli svært lei. Hva galt har Trump gjort? Politikere er først og fremst valgt for å fremme eget lands interesser. Når det kommer en mann i posisjon som faktisk tenker slik, blir det helt galt for globalistene. Yuk!

  Til slutt, jeg er svært glad for det nye albumet til Macca og den slitne stemmen er mindre fremtredende her enn den er live. Tar gjerne flere album fra helten, mens jeg undres over all musikken vi mistet da John Lennon ble tatt fra oss…

 3. Anonym sier:

  Takk til vedk. bak ovenstående post med klare og saklige meldinger om det ene og det andre. Ellers må jeg si jeg er skuffet over at eksperten Stig Frisell ikke har anmeldt platen selv. Her har det jo vært en evig etterspørsel av Pauls nye i nærmere fem år, i samtlige fora og alle kommentarfelt, samme hva den opprinnelige posteringen dreide seg om. Fyren må jo være en stor tilhenger og kjenner av Pauls kunst? Grip pennen og gi jernet, monsieur!

Legg inn en kommentar