Argentineren som likner Lennon

Argentineren Javier Parisi lever av å likne på John Lennon. Nå kommer han til Liverpool.

Under årets International Beatle Week i Liverpool går det et teaterstykke som handler om Cynthia Lennon. Javier Parisi fra Argentina har fått rollen som John Lennon. Argentineren er svært lik Lennon ansiktsmessig, noe han har bevist på en rekke bilder der han har kledt seg ut som John Lennon fra forskjellige tidsperioder. Parisi er også medlem av Beatlesbandet The Brothers, hvor han spiller gitar og synger – selvsagt da i rollen som John.

This Girl: The Cynthia Lennon Story er tittelen på stykket han skal spille i, skrevet av Mike Howl fra Liverpool. Stykket skal gå i The Hope Street Theatre i Liverpool Under International Beatle Week, 21-26. august 2019. Billettene koster £16.00.

‘This Girl’ er historien om Cynthia Powell — en sjenert studine fra Hoylake som forelsket seg i en ung musiker ved navn John da de møttes på Liverpool Art College i 1957. Hun ble etter hvert Cynthia Lennon, hans kone, og mor til deres sønn, Julian.

Stykket er også en musikal, og inneholder flere sanger. Vi følger den følelsesmessige reisen til Cynthia før, under og etter Beatlemania. Historien er om en fin person hvis liv hadde både opp- og nedturer, men også var fullt med latter og humor.

Billetter til stykket finner du på denne siden.

Legg inn en kommentar