Bilder fra Ringos bursdagsfeiring

Ringo med gjester utenfor Capitol Records bygning i Hollywood.

Det ble som vanlig en storstilt feiring av 79-årsdagen til Ringo Starr i går, både hos hovedpersonen selv i Los Angeles og flere steder rundt i verden. På Ringos egen Facebook-side la han eller hans medarbeider fortløpende ut hilsener i form av filmopptak fra feiringer andre steder.

Bursdagskaka. Foto: Matt Hurwitz

Det hele startet hos Ariel Books i Sydney, Australia, så kom hilsningene inn hver gang 12-slaget gjorde sitt inntog rundt om: Osaka og Tokyo i Japan, en fiolinkvartett i Beatlespuben Yerevan i Armenia, i Moskva i Russland var det en flokk som ønsket seg “Vertical Man” på vinyl, fra Tallinn i Estland fikk vi en sveip over byen og bursdagssang fra Helsinki, Finland.

Lurer på hva han ønsker seg? Peace and Love selvsagt! Foto: Matt Hurwitz

En gatesanger sto foran en mur i Praha og andre stakk innom med egne hilsener. Stefanie Hempel hadde med seg turgjengen sin og sto foran Kaiserkeller i Hamburg med sang og hilsen.

En gjeng var samlet i Strawberry Fields restaurant i Madrid og en annen gjeng sto på brygga i Barcelona i Spania. Beatlesmuseet i Halle, Tyskland hadde mønstret en gjeng, og fra England kom det hilsener fra Cavern Club i Liverpool og turgruppen til Richard Porter utenfor Savile Row 3 i London. En gjeng hadde samlet seg mellom Venezias kanaler og Orquesta-Escuela de Chascomús i Argentina hadde et musikalsk budskap og Buenos Aires fulgte opp. Fra São Paulo, Brasil hilste noe som så ut som en skoleklasse, og fra Havana, Cuba kom det hilsen fra en liten gjeng.

Neste gang blir han 80! Foto: Matt Hurwitz

Beatlesklubben i Paraguay hadde mønstret medlemmer i Asunción og i en restaurant i La Paz, Bolivia ønsket en gjeng Ringo “Jallalla”. I New York City hadde det samlet seg en flokk mennesker rundt Stawberry Fields minnesmerket i Central Park i anledning dagen. En mann var enslig hilsende fra Panama og fra Palmer’s Bar i Minneapolis sto det en liten gjeng med plakater og hilste. I platebutikken Reckless Records i Chicago var fansen samlet for å sende sine hilsener. Andre hilsener kom fra gjenger i Lima i Peru, San José, Costa Rica, El Salvador, Bogotá, Colombia, før det hele endte i Hawaii med en flokk på stranden.

Legg inn en kommentar