Blue Meanies kommer!

The Blue Meanies i sin blåeste periode. Drew, Brian, Antony, Gary og Damian.

The Blue Meanies kommer fra østkysten av USA (New York og New Jersey) og har spilt på den årlige amerikanske Beatlesfestivalen “Abbey Road On The River” siden 2004, hvor de også skal opptre i år. Antony og Damian er brødre, og det er også Brian og Gary. To brødrepar her altså. Alle i bandet har vokst opp sammen. 

De hadde sin første opptreden på Beatlefest i 1984, og siden da har de opptrådd på utallige Beatlesfestivaler og eventer i inn- og utland. Det har også hatt shows på BB Kings i New York. I 2024 spiller de for niende året på rad på det historiske St. George Theatre i New York City. Her fremfører de 50 årsjubiléet til Beatles plateutgivelser i USA.

De har også hatt tribute konserter til musikk fra flere band, f.eks. Beach Boys, Kinks, Byrds, Monkees, solo Beatles show, og annet av gruppene fra England som gjorde det stort i USA på 60-tallet.

Nå kommer bandet til Beatlesfestivalen i Bergen. Gary er jo delvis bosatt i Bergen fra før, da han er gift med bergenserinnen Mette Iren Tangedal Cancemi. Men nå kommer altså hele bandet over og skal ikke bare spille sitt eget sett med låter under festivalen, med sitt store repertoar backer de også andre artister. Med seg denne gangen har de den internasjonale John Lennon-tolkeren Jay Goeppner.

Jay Goeppner

Festivalpassene blir trolig lagt ut denne uken, vi kommer tilbake med mer info straks det er klart!

Legg inn en kommentar