Cavern Club stengt

Cavern Club holder lukket en periode

Direktørene i Cavern Club har besluttet å lukke klubben for publikum i en periode, på grunn av pandemien som herjer. Dette etter vurderinger og råd gitt av sentrale og lokale myndigheter og etter at de har rådført seg med eksperter innen jus, finans og næringsliv.

Avgjørelsen de har tatt er å stenge The Cavern Club, Cavern Pub, Magical Mystery Tour og Festival Food & Drink Restaurant fra onsdag 18. mars til fredag ​​3. april, når det planlegges gjenåpning.

Den årlige festivalen International Beatleweek er foreløpig planlagt å finne sted som normalt. Direksjonen skriver: “Alle trenger å være tålmodig, men fremfor alt være trygge. Vi er en stor internasjonal familie og gleder oss til det øyeblikket hvor vi alle kan lykkes med å komme tilbake til våre normale liv.”

Lenke: www.cavernclub.com

Forøvrig kan vi melde at den avlyste Come Together Experience festivalen i Hamburg er besluttet flyttet til neste år. Arrangørene planlegger også å ha et eller annet arrangement i august i år, for å feire at det er 60 år siden Beatles begynte sin profesjonelle musikalske karriere i byen. Nøyaktig hva er ikke bestemt ennå, og det gjenstår for så vidt også å se om omstendighetene ligger til rette for å avholde noe. De som hadde festivalbilletter kan enten beholde disse og benytte de neste år, eller få refundert billettkostnadene.

Legg inn en kommentar