Come On To Me

Endelig kommer den fysiske singlen!

9. oktober (på sin bryllupsdag) la Paul McCartney ut denne musikkvideoen for “Come On To Me”, en sang som ble sendt ut som forsmak sammen med “I Don’t Know” på “Egypt Station” den 20. juni. Sammen med videoen kommer det en oppfordring: Synes du at du danser bedre enn Freddie? Vis oss! Film deg selv dansende til ‘Come On To Me’ og legg ut videoen på Instagram eller Twitter med hashtag/emneknagg #COTMChallenge

23. november er Record Store Day og da kommer singlen”I Don’t Know”/”Come On To Me” ut i begrenset opplag i den forbindelse. Ifølge RecordStoreDay.com er opplaget begrenset til 5000 og hvert eksemplar er nummerert for hånd. I tidligere tilfeller har vi opplevd at tallene på disse sidene kun refererer seg til opplaget som presses og sendes ut i USA, og at det i tillegg også presses opp et ukjent antall eksemplarer for det internasjonale markedet.

En uhyre sjelden, tidligere utgave av denne singlen ble kun presset opp i 200 eksemplarer og delt ut gratis til sjefene i Capitol Records rundt om i verden.

Lenke:
Record Store Day

Legg inn en kommentar