Dramatisk Beatles konsert

Day Trippers fra Skien

Beatles-coverbandet Day Trippers var midtveis i konserten da gjestene plutselig hørte et brak. Bandet var i gang med “The Ballad of John and Yoko” da lekteren de spilte på plutselig knakk i to.

Utestedet Lekter’n i Skien er en treflåte som hviler over to båter. Her spilte Day Trippers konsert for 140 publikummere den 12. juli. Bandet var iført sine Sgt Pepper-kostymer og drev på med “The Ballad of John & Yoko” da plattformen knakk på midten, mellom de to båtene den hvilte på.

Daglig leder og medeier Jorunn Brudal var der da den knakk midtveis under konserten med Beatles-coverbandet DayTrippers.

– Vi hadde litt over trekvartfull flåte her, med fredagsklientell og konsert med DayTrippers. Plutselig, under innspurten av andre akt, knakk flåten sammen fordi en bjelke hadde knekt under der, sier Brudal til Dagbladet.

En av gjestene, Rolf Køhn filmet bandet idet ulykken skjedde:

Han stoppet filmen da dette skjedde, men så satte han i gang med filmingen igjen:

Sammenbruddet skal ha skjedd da for mange personer sto på samme sted samtidig, hevdes det. Allting – inkludert dørkarmer – skal ifølge Brudal ha blitt skeivt da flåten knakk. Noe som blant annet førte til at en gjest ble sittende fast på do fordi døra ikke kunne åpnes.

– Det var litt dramatisk, men det ble ingen panikk. Folk evakuerte stille og rolig, og det ble mer som en litt brå slutt på kvelden, sier Brudal. En kvinne ble sendt til legevakt med lettere skader etter å ha havnet i vannet.

Kilde: Dagbladet

Legg inn en kommentar