Egypt Station – Traveller’s Edition

Ikke før har vi lagt arkivutgivelsene av Wings Over Europe, Wild Life og Red Rose Speedway bak oss, så annonserer Paul McCartney nok et bokssett, eller…boks og boks, det er en koffert! Denne er begrenset til 3000 eksemplarer for verdensmarkedet.

Langt om lenge ser Egypt Station boksen dagens lys. Den var bebudet allerede i oktober i fjor men ble utsatt. Den utgis den 10. mai med en utsalgspris på 350 euro. Men du må være kjapt ute med å bestille den, for boksen kommer kun i et opplag på 3.000 stk på verdensbasis. Som regel legger amerikanerne beslag på minst halve opplaget.

Med Pauls megaboks Wings 1971-1973 av Wild Life og Red Rose Speedway samt Wings over Europe i mente, som ble utsolgt på få dager, så må du skynde deg inn her https://paulmccartney.lnk.to/TravellersEditionSignUpWE

Skal du oppbevare kofferten i platesamlingen eller i boden?

Innhold:

 • Concertina-utgaven av den svarte vinyl-LPen.
 • En ny Egypt Station II med 2 nye numre: “Frank Sinatra’s Party”, “Sixty Second Street”, en lang utgave av “Who Cares”, liveversjoner av “Come On To Me” (fra Abbey Road), “Fuh You” (fra Cavern Club), “Confidante” (fra LIPA), “Who Cares” (fra Grand Central Station) samt “Get Enough”.
 • En Egypt Station ”blue cassette”
 • HD audio utgave til nedlasting
 • I tillegg live numre, intervju og skjulte videoer.
 • Det følger med en liten koffert som inneholder det hele.

Det er en kopi av et håndskrevet brev fra Paul, et kort med Egypt Station linjen, diverse memorabilia vedrørende jernbanen, klebemerker, en reisebok med tekstene, et litografi, puslespill med 500+, spillkort samt ”hidden Track Logo”, hva nå enn det måtte være.

Kofferten er kledd med rød fløyel på innsiden.

Der er mer til samlingen, for uken etter, på selveste 17. mai utgis “fattigmannsversjonen” med samme audio men mye mindre memorabilia, ingen koffert og dermed også en lavere pris.

Med de opprinnelige 18 sangene og så ytterligere 8 på Egypt II er det i alt 26 sanger, som vi tidligere har sagt i våre nyhetsnotiser og i Norwegian Wood.

Sporliste

Egypt Station Vinyl

Side A
Opening Station
I Don’t Know
Come On To Me
Happy With You

Side B
Who Cares
Fuh You
Confidante
People Want Peace
Hand In Hand

Side C
Dominoes
Back In Brazil
Do It Now
Caesar Rock

Side D
Despite Repeated Warnings
Station II
Hunt You Down/Naked/C-Link

Egypt Station II
Frank Sinatra’s Party
Sixty Second Street
Who Cares (Full Length)
Come On To Me (Live At Abbey Road Studios)
Fuh You (Live At The Cavern Club)
Confidante (Live At LIPA)
Who Cares (Live At Grand Central Station)

7 Responses

 1. Tom Kristensen sier:

  Første jeg skal ha meg. Særlig!

 2. Tom Kristensen sier:

  Etter mine beregninger er dette den niende utgaven i fysisk format av dette mesterverket. Skjønner ikke helt hvorfor den slippes åtte måneder etter “moderalbumet”? Er den virkelig så god?

 3. Beatle-Joe sier:

  Får nok nøye meg med Egypt Station 2 i fattigmannsversjon. Blir sikkert dyr nok den også…
  Er vel ikke akkurat miljøvennlig og bærekraftig, den kofferten der?

 4. Tom Kristensen sier:

  360 euro på bravado.de akkurat nå. I tillegg kommer frakt og (sikkert over) 1000 kr i toll og ulike avgifter. Dette må da være et kupp? Løp og kjøp!

 5. Beatle-Joe sier:

  Jeg fikk, for moro skyld, den tilsendte lenka i dag og nå i kveld er det fortsatt mulig å bestille reisekofferten for 360 US dollar. Men det kommer jeg ikke til å gjøre, tror jeg. Er sykt mye penger for ting du overhode ikke har bruk for. Hadde det vært inkludert Pauls originale autograf hadde jeg ikke nølt. Men slik er det jo ikke…

 6. Tom Kristensen sier:

  Man har i det minste en liten koffert til undertøyskift, etter du har blitt kastet ut av kjerringa for å ha blåst 5000 kr på det sprøytet her.

 7. Beatle-Joe sier:

  Kikket akkurat innom de fire salgsstedene for Wings 1971-1973. Ikke noe nytt, dessverre. Men til min overraskelse ser jeg at også denne patetiske kofferten nå er utsolgt!

Legg inn en kommentar