En titt på luksusutgaven av Flaming Pie

Luksusutgaven av Flaming Pie

Så kom det et bilde av sommerens arkivutgivelse fra Paul McCartney.

Det var platebutikkjeden HMV som i sin nettbutikk var tidlig ute med dette bildet av lukusutgaven av «Flaming Pie».
Det dreier seg om en boks som inneholder 5CDer og 2 DVDer, pluss som vanlig en del trykksaker. HMV opererer med en pris på £229.90 for denne utgaven. De skriver også at den kommer i handelen 24. juli 2020, men etter hva NW erfarer er dette en unøyaktighet. Korrekt dato skal være 31. juli.

Oppføringene i nettbutikken til HMV

Også listet er en 2CD utgave, en 2LP utgave og en boks i begrenset opplag med 3 LPer. Alle oppføringene er nå fjernet fra HMV-sidene de befant seg på, da de var lagt ut før de skulle.

Vi forventer full offentliggjøring av alle formater og sporlister i slutten av denne uken.

Lenke: HMV: Flaming Pie

2 Responses

  1. Tom Kristensen sier:

    Hadde stor glede av dette albumet da jeg kjøpte LP-en tidlig i mai 1997. Spilte den konstant hele den varme sommeren ´97, men dessverre synes jeg den bleknet fort. Knapt nok spilt i ettertid. Kommer jeg til å kjøpe denne? Njaa, kanskje. Kommer jeg til å orke 5 CD-er? Tjaa, sikkert ikke. Når det gjelder prisen må det sies at 2800 kr virkelig er et røverkjøp. Det er heller ikke den største og mest omfattende utgaven du ser på bildet. Hva blir prisen på den? Info om den store, selvantennende vegetarpai-ugaven slippes i løpet av uken.

  2. Beatle-Joe sier:

    Jeg vil ha London Town og Back To The Egg!

Legg inn en kommentar