Gaveabonnement

Dette skjemaet kan du benytte til å gi bort et gaveabonnement av Norwegian Wood – bladet til en Beatlesvenn! Fyll ut navn, epost og det samme, pluss gateadresse til den som skal motta bladene. I meldingsrubrikken skriver du en hilsen til den som skal motta bladene

  ABONNENT
  * = må fylles ut
  KONTINGENTSATSER

  Medlemskontingenten for 2020 gjelder for hele året, noe som inkluderer fire numre av medlemsbladet. Ønsker du at mottakeren i tillegg skal motta julenummeret 2019, betaler du inn 100 kr i tillegg til 2020-kontingenten. Her er de forskjellige satsene:

  • Norsk medlemskap (papirutgaven av medlemsbladene ) kr. 350
  • Utenlandsk medlemskap (papirutgaven av medlemsbladene) kr. 450
  • Elektronisk medlem, Norge og utlandet (pdf-fil av medlemsbladene) kr. 200
  • Familiemedlem (Støttemedlem, får ikke bladene) kr. 100

   

  Betaling: Klubbens kontonummer er 1271 21 35628 Adressen er Norwegian Wood – Den norske Beatlesklubben, Postboks 105 Tveita, 0617 Oslo.  Hvis du heller vil vippse oss: Vipps-nummer: 128526. Skriv navnet og adresse på den som skal motta bladet som melding, enten du betaler via nettbank eller om du vippser.

  Ved henvendelser angående gaveabonnementet, send en e-post til vår kasserer på adressen [email protected] Dette er riktig adresse for alle henvendelser angående medlemskap og abonnement.