Grow Old With Me med Ringo

Midnatt amerikansk tid ble Lennons sang “Grow Old With Me” i Ringo Starrs versjon sluppet som single, hentet fra Ringos kommende album “What’s My Name”. Ringo har i et intervju sagt at han nylig fant ut at John hadde skrevet denne sangen med tanke på at Ringo skulle synge den inn. Ringo hadde ikke hørt opptaket før Jack Douglas ga ham en kopi. Før sangen, i en versjon som stammer fra kassetter John spilte inn på Bermuda sa John: “Denne vil være bra for deg, Ringo”. Ringo hadde tydeligvis ikke fått høre dette opptaket før nå, til tross for at John snakker direkte til ham i introen. Derfor har han omsider tatt for seg denne sangen nå. Og teksten passet jo Ringo på den tiden, som var nyforlovet med sin Barbara og kunne se frem til å bli gammel sammen med henne.

Planen var jo at John skulle fly til Bahamas på nyåret 1981 for å være med på innspillingen av sanger for Ringos planlagte nye album, “Can’t Fight Lightening” der. Dette skulle være et samarbeidsalbum mellom de fire Beatlene, med sanger fra John, George og Paul på Ringos album. Ringo og hans forlovede Barbara befant seg allerede på Bahamas da de fikk nyheten om at John hadde blitt myrdet i New York.

Albumet kom til slutt ut i 1981 under den nye tittelen “Stop And Smell The Roses” og inneholdt bidrag fra George og Paul, men ikke fra John. I stedet hadde Ringo fått med seg Harry Nilsson, som var en felles venn av Ringo og John. Det har lenge vært kjent at en av sangene John hadde ment for Ringo var “Life Begins at Forty”, men det har til nå ikke vært kjent at “Grow Old With Me” også var en av Lennons sanger for sin gamle trommis. Yoko Ono inkluderte en kassettdemo av Lennon med “Grow Old With Me” på det posthume albumet “Milk and Honey” i 1984.

℗ A Universal Music Enterprises release;; ℗ 2019 Roccabella, Inc., under exclusive to UMG Recordings, Inc.,

Released on: 2019-10-11

Producer, Drums, Vocals: Ringo Starr
Bass Guitar, Background Vocalist: Paul McCartney
Guitar: Joe Walsh
Piano: Jim Cox
Violin: Rhea Fowler, Bianca Mcclure
Viola: Lauren Baba
Cello: Isaiah Gage
Accordion: Allison Lovejoy
Composer Lyricist: John Lennon

1 Response

  1. Rune Tønnessen sier:

    Synes dette låt overraskende bra! Han gjør den på Ringomåten og synger støding og fint (med litt hjelp av autotune)
    Tror John hadde nikket tillfreds :)

Legg inn en kommentar