Innbrudd hos Paul

Paul McCartneys hus i London

Mens Paul McCartney er rundt på turné har tyver brutt seg inn i huset hans i London, det melder Daily Mail. Innbruddet skal ha skjedd forrige fredag, dagen etter at Paul holdt en konsert i Wien.

Paul McCartney kjøpte huset i Cavendish Avenue i 1965. Huset ligger i gangavstand til Abbey Road Studios og Paul bodde der sammen med Jane Asher inntil hun kom uventet hjem en dag og fant Paul i seng sammen med Francie Schwartz. Andre kjærester og koner har også bodd i huset sammen med Paul, som benytter huset hver gang han oppholder seg i London over natten. I en periode bodde også John Lennon og Yoko Ono i huset sammen med Paul og Linda McCartney.

Et tidligere innbrudd i huset resulterte i en ny sang fra Pauls side, “She Came In Through The Bathroom Window”.  Politiet har denne gangen funnet bevis på at noen har trengt seg inn i huset, men står ellers uten spor i saken. En talsmann for Paul nekter å svare på hvorvidt han og kona Nancy oppholdt seg i London under innbruddet.

Huset i London var Pauls første hus, og ble mest benyttet i Beatlesperioden. Senere har han kjøpt seg et hus i East Sussex som er hans mest benyttede, og hvor hans barn har vokst opp. Paul eier også en gård i Skottland, hus i Beverly Hills, Hollywood, landsted på Long Island, en gård i Arizona og en leilighet i New York City.

Paul McCartney spiller konsert i London søndag 16. desember.

Legg inn en kommentar