John mot Paul julen 2021

I England er det en greie: Hvem får årets julehit, altså den sangen som topper landets hitlister i juleuken.
Nå er det jo ikke lenger nye hits fra solo-beatler, men noen har likevel tatt rede på hvordan det har gått med julehitsene til John og Paul. Både «Happy X-mas (War is over)» og «Wonderful Christmastime» er gjengangere på radio i desember. Her ser du hvordan de gjorde det på listene denne gangen.

Diagrammet er lagd av Michael Lund Sørensen og postet i den danske facebook-gruppen Beatles Again.

I år får man “Happy Xmas (War Is Over) også i “Ultimate mix” som er en ny remiks av sangen fra “Imagine” boksen, og Paul har fått sin “Wonderful Christmastime” remikset i Dolby Atmos, en versjon som er tilgjengelig fra Apple Music, Tidal og Amazon Music. Vinneren (som sannsynligvis er basert på flest strømminger) i år ble Pauls «Wonderful Christmastime» – som er noe kontroversielt da dette er en sang som mange har som hatobjekt. John og Yokos sang har jo et større budskap og blir derfor gjerne foretrukket av de samme.

I år har haterne også lagd en liten meme for å disse Pauls sang.

2 Responses

  1. Michael Lund Sørensen sier:

    Man kunne jo godt skrive at årsagen til teksten i grafen er dansk er, at man har lånt diagrammet fra den danske facebook gruppe Beatles Again og at jeg har lavet diagrammet til gruppen (igen i år).
    mvh Michael Lund Sørensen, København

Legg inn en kommentar