Lindas nye kokebok

Den nye kokeboken fra McCartneyfamilien.

Vi sa: “Skal vi prøve å bli vegetarianere?” Det var en felles beslutning og vi så oss aldri tilbake. Det var en flott ting å gjøre, og det viste seg at vi ble en del av en vegetarrevolusjon.” – Paul McCartney

Den nye kokeboken er nå ute på markedet på engelsk, “Linda McCartney’s Family Kitchen”. Linda døde jo i 1998 og det er ikke hun som står bak oppskriftene i denne boken, men hennes familie. Og de er jo inspirert av rettene Lindas kokekunster tryllet frem. Paul, Mary og Stella har tenkt seg Lindas klassiske oppskrifter på nytt, og oppdatert dem for den moderne, plantebaserte tilberedelsen. For hvordan vi spiser endrer seg, med flere og flere som velger et kjøtt- og melkefritt kosthold, selv om det bare er en eller to dager i uken.

Med over 90 plantebaserte oppskrifter, inkludert familiefavoritter som amerikanske pannekaker, Chilli Non Carne, Pølseruller og Shepherd’s Pie, deler Paul, Mary og Stella rettene de lager mest hjemme: Pad Thai, Pulled Jackfruit Burgers, Panzanella og sjokolade- og peanøttsmørkaker for å nevne noen av de enkle, nærende og bærekraftige oppskriftene som er inkludert i denne boken.

Komplett med personlige historier og intime familiebilder som spenner over tre tiår, er “Linda McCartneys Family Kitchen” ikke bare bra for deg, men også for planeten, heter det i reklamen. Paul blir intervjuet av sitt nettsted i forbindelse med utgivelsen 24. juni.

Forlag: Orion Publishing Co
ISBN: 9781841883632
256 sider

Boken koster kr 263 fra Ad Libris.

Legg inn en kommentar