Malurt i begeret fra Bobby Whitlock

Etter at jubileumsutgaven av George Harrisons triple “All Things Must Pass” har blitt lansert med brask og bram, har det kommet anmeldelser både på trykk, på nett og i form av YouTube-vidoer. Det kanskje ingen hadde sett komme, var at Bobby Whitlock – som er en av de medvirkende musikerne på platen – skulle felle en så knusende dom over den nye miksen. Han hevder at trommene og bassen er grøtete, Georges stemme er riktignok løftet frem, men det er ingen klarhet over miksen, den er gjørmete.
Han har postet dette på en video med tittelen “All Things Must Be A Joke” på YouTube. Amerikaneren Whitlock spiller diverse tangentinstrumenter på platen og deltar på koring.

Vi har lagd en Spotify spileliste for de som ønsker å høre gammel og ny miks side om side (husk å velge vekk “shuffle”-settingen).

Noe vi alltid har irritert oss over, er når amerikanske elektronikk-kjedebutikker kommer med sine egne eksklusive utgaver av plateutgivelser. Vi kan jo ikke reise over dammen og handle, vi må kjøpe sakene på ebay til oppskrudde priser etter utgivelsesdato. Nå har kjeden “Target” en eksklusiv variant av “All Things Must Pass” 3CD-versjonen.

Et klistremerke utenpå viser at dette er en utgivelse eksklusivt for Targets kunder.


Men vi ble litt lettet da vi oppdaget hva som var så eksklusivt med denne utgaven: To ark med klistremerker ligger inne i boksen. Så heldigvis var det ikke noen eksklusive sanger med.

Target-utgaven. Legg merke til de eksklusive klistremerkene.

1 Response

  1. Rune Tønnessen sier:

    Han har tydeligvis fjernet videoen nå, for den er ikke tilgjengelig. Regnet med at han fikk pes fra fans all over.
    Men man må få lov til å ha sine meninger. Han har jo et litt annet forhold til dette albumet enn oss :)

Legg inn en kommentar