McCartneys gjesteopptreden

Aboriginer fra Australia, Thelma Plum er i dag ute med sitt debutalbum, “Better in Blak”. Produsent for albumet er David Kahne, som jo produserte “Driving Rain” sammen med Paul McCartney i 2001. I fjor en gang, mens Thelma var hjemme og Kahne var i et studio i New York hvor de to jobbet med albumet, fikk hun en tekstmelding fra produsenten. Det sto: “Du vil ikke tro hva som akkurat skjedde.”

Paul McCartney var en annen gjest i studioet, han hadde ruslet forbi og overhørt sangen “Made For You” med Plum, som Paul Kelly hadde en gjesteopptreden på. McCartney spurte om han kunne tilføye noe til sangen, “Jeg har dette stykket som jeg kan høre”.

Paul McCartney satte seg ned med en gitar og spilte inn en tilføyelse til sangen. “Det ville jeg definitivt aldri ha gjettet,” sier Plum storøyd. “Det er en sånn vakker, enkel gitarlinje. Den var så perfekt for sangen. Og dessuten – hvor kult er ikke det? Nå kan jeg dø lykkelig for de to blad Paul har begge vært med på sangen”. “Made For You” kan du lytte til på Spotify. Albumet kan kjøpes herfra.

Kilde: The Guardian

Legg inn en kommentar