Norsk bidrag på topp 10 i Liverpool

Paulin Voss er plukket ut til å delta i finalen på en konkurranse på Cavern Club 9. oktober. Foto: Skjermdump fra sangens musikkvideo.

Sanger, låtskriver og cellist Paulin Voss (50) er plukket ut til topp 10 blant 1600 innsendte bidrag i “International Song For Kindness” konkurransen i Liverpool. På John Lennons bursdag 9. oktober skal hun opptre foran en jury på Cavern Club med sangen “The River” (se video under). Artister og låtskrivere fra 18 land har sendt inn låter til The Liverpool International Song For Kindness-konkurransen, som ble lansert i fjor. Tiltaket er til minne om John Lennon og blant sponsorene finner vi Liverpool Institute for the Performing Arts (LIPA), hvor Paul McCartney er en viktig bidragsyter. Det er veldedighetsorganisasjonen TUFF.EARTH, The Unity of Faith Foundation, som står bak konkurransen.

Videoproduksjon Marius Krohn-Hauglie.

“The River” er en blanding av en vuggevise og en kjærlighetserklæring fra Paulin Voss, som skrev sangen til sin datter, som også spiller hovedrollen sammen med henne i videoen. Sangen har en vokalharmoni i tre deler sunget av Paulin Voss, søsteren Djamila Skoglund Voss og Vibeke Saugestad. Ola Aanje spiller gitar og Paulin Voss spiller cello. Sangen er produsert av Ruben Dalen. The River er åpningssporet på albumet hennes WARRIOR (2020).

Det man er på jakt etter i konkurransen er en global hymne i tradisjonen etter Lennons “Imagine”.

Paulin Voss er for øvrig halvt svensk og halvt tysk, men har bodd i Norge siden hun var syv.

– Jeg er norsk. Snart skal jeg sørge for at jeg er det på papiret også, sier hun til VG.

Kilde: VG

1 Response

  1. Beatle-Joe sier:

    OK låt, men de to nye med ABBA er mine favoritter i øyeblikket…

Legg inn en kommentar