Norske regissører kuppet McCartney

Paul McCartney filmaktuell. Bildet er arrangert og photoshoppet.

I smug har de norske regissørene Joachim Rønning og Espen Sandberg fått Paul McCartney med på laget i den kommende sjørøverfilmen “Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales” – en Disneyproduksjon.

Det er nettstedet Deadline.com som melder at til tross for at det meste av innspillingen er ferdig, så skal regissørduoen og produsent Jerry Bruckheimer dra tilbake til filmsettet i Australia for å føye til noen helt spesielle scener.

Disse scenene inneholder ingen ringere enn Paul McCartney. Uten at det har vært omtalt noe sted, har musikeren sagt ja til å bli med i “Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales”, der Johnny Depp igjen spiller kaptein Jack Sparrow.

Kilder nettstedet har vært i kontakt med, hevder at det ikke er snakk om scener som skal spilles inn på nytt, men om ekstra innslag i filmen.

Paul McCartney har alltid vært en Disney-fan, her med Pluto og Robin Hood.

Joachim Rønning bekreftet i en kort epost til VG sent fredag kveld at de har fått superstjernen med på laget. Han opplyser at de nå befinner seg i Canada, og at McCartney er til stede også der.

“Vi filmer nå noen uker i Vancouver – blant annet med McCartney”, skriver Rønning uten å kunne svare på hva slags rolle den gamle Beatle fyller i filmen. McCartneys One on One-turné besøker Vancouvers Rogers Arena neste måned med to konserter 19. og 20. april.

Dette er ikke første gang en aldrende rockestjerne er med i en av “Pirates of the Caribbean”-filmene, Keith Richards fra Rolling Stones har spilt rollen som kaptein Teague, faren til Depps rollefigur Jack Sparrow i flere av de tidligere filmene. Det har vært snakk om at Richards kanskje også vil dukke opp i denne nye filmen, men dette er avhengig av om Richards har tid. Rolling Stones spilte nylig konsert på Cuba. Den kommende filmen skal ha premiere 26. mai 2017. Johnny Depp er en venn av Paul på det private planet, og har tidligere vært med i flere av McCartneys musikkvideoer.

Avisnotis om mulig McCartneykonsert i Adelaide.

I andre Australianyheter så går det rykter om at Paul har planer om å ta sin nye One on One-turné til the land downunder neste år. Etter at McCartney kansellerte en konsert i Melbourne i 2002 på grunn av terroristbombingene på Bali har fans i Australia hittil ventet forgjeves på at McCartney skulle gjøre det godt igjen.

Legg inn en kommentar