Paul McCartney besøker barndomshjemmet

Paul og Paul nede på kaia. Foto: © Jackie Spencer

I dag var Paul McCartney i Liverpool for å filme et innslag i det amerikanske talkshowet  “The Late Late Show” med James Corden. De besøkte bl.a. McCartneyfamiliens tidligere hjem i Forthlin Road, og Beatlesstatuene nede på kaia. Disse bildene ble knipset av Beatlesguiden Jackie Spencer, som ble overrasket av Paul rett etter at hun hadde gjort ferdig en av sine Beatles sightseeing turer.

Foto: © Jackie Spencer

Foto: © Jackie Spencer

Segmentet Carpool Karaoke er et populært innslag i TV-showet “The Late Late Show” med James Corden hvor den britiske komikeren inviterer berømte sangere på biltur og setter på sanger med artisten, som de så synger karaoke til. Ideen stammer opprinnelig fra et innslag om “comic relief” på BBC, hvor George Michael var den syngende passasjerer, men i andre deler av samme sketsj var også Paul McCartney og Ringo med. Innslaget med McCartney som musikalsk gjest i “Carpool karaoke” blir sannsynligvis sendt på amerikansk TV etter hvert, om det blir vellykket. I mars i år ble Corden bedt om å nevne en artist han gjerne skulle ha hatt med seg i serien, og da valgte han Paul McCartney. Det ser ut som om dette ønsket har gått i orden.

Paul og James Corden i bilen.

Besøket i barndomshjemmet i Forthlin Road skal ha vært første gang McCartney satte sine ben innenfor, siden familien flyttet derfra i 1964. Han skal ha ringt på dørklokken en gang i 2000, men da var det ingen hjemme.

Paul McCartney og James Corden utenfor huset i Forthlin Road.

Videoer i serien Carpool Karaoke kan sees på den offisielle YouTubekanalen til The Late Late Show with James Corden.

1 Response

  1. Anonym sier:

    "Om det blir vellykket"!! Selvsagt blir det vellykket, Roger!
    Tenk å være i Liverpool i går! Vært tilstede på the Philharmonic…
    Gåttabanen!

Legg inn en kommentar