Paul McCartney Diskografi

Luca Perasis bok “Recording sessions (1969-2013). A journey through Paul McCartney’s songs after The Beatles” foreligger endelig på engelsk og er også oppdatert til å inkludere “New”.

Boken har alle historiene bak alle sangene til Paul McCartney fra solokarrieren i kronologisk rekkefølge etter innspillingsdato, fra “McCartney” til “New”.

Tidligere er denne boka utgitt på italiensk, og da dekket den årene 1969-2011. Boka ramser opp innspillingsdatoer, studioer og “hvem spilte hva” for hver sang.

Den inneholder også 70 eksklusive intervjuer med musikere, arrangører, produsenter og samarbeidspartnere som har jobbet sammen med McCartney i årenes løp: Denny Seiwell, Laurence Juber, Richard Niles, Richard Hewson, Alan O’Duffy, Carl Davis, Neil Dorfsman, Carlos Alomar, Jerry Marotta, Steve Holly og mange andre.
Boka kan bestilles via Amazon UK.
Forordet er et dikt av Tony (take it, Tony!) Clark.
440 sider, egenpublisert på L.I.L.Y. forlag.
Det er skrevet mange Beatlesdiskografier, dette er det første forsøket på en egen McCartneydiskografi og så viser det seg at forlagene ikke har tro på det. Ja ja. Om den skulle være utsolgt fra Amazon, så bare legg den i ønskelista di så lenge. Nye eksemplarer trykkes opp etter hvert.

ISBN-10: 8890912219
ISBN-13: 978-8890912214

Legg inn en kommentar