Paul og Nirvana – igjen

Paul McCartney skapte rockehistorie fredag ​​kveld da han under ekstranumrene på sin konsert i Seattles Safeco Field fikk med seg restene av Nirvana. Dette var bare andre gang at trommis Dave Grohl og bassisten Krist Novoselic (pluss turnégitarist Pat Smear) hadde spilt sammen i Nirvanas hjemby siden Kurt Cobain døde i 1994, og første gang de hadde spilt der på mer enn 15 år.
“Vi klekket ut denne planen for et par uker siden,” forteller McCartney til Rolling Stone. “Dave skulle komme opp til Seattle med sin familie, og jeg sa til ham: “Tror du det er noen sjanse for at gutta kunne hatt lyst [på en gjenforening]? ‘Han sa: “Vel, la meg spørre. Og de likte det. Så vi tenkte: “La oss overraske folket.”
Nirvanas bandmedlemmer backet McCartney på “Cut Me Some Slack” – den opprinnelige sangen de spilte for Grohl sin Sound City dokumentar i fjor – i tillegg til å bli McCartneys band på en håndfull av Beatles-klassikere, inkludert “Get Back”, Little Richards “Long Tall Sally” (se video under),”Helter Skelter” og “The End”.
McCartney sier at de ikke trengte å øve til det store øyeblikket, bortsett fra en rask prøvekjøring i løpet av fredag ​​ettermiddags lydprøve. “Når du spiller med sånne gutter, slike som har vært på berømmelsens tinder, så vet du at de er vant til det – de friker ikke ut”, sier han. “Og de er topp musikere, så vi lærte alt veldig raskt. Det er det som er bra med å spille med sånne gutter.”

Kilde: Rolling Stone

Mer video:
Cut Me Some Slack
Get Back
Helter Skelter

Legg inn en kommentar