Paul på “dance”-toppen i USA med Kygo


Paul McCartney er tilbake på Billboard-listene denne uken med en ny hit som hjelper ham å oppnå noe han aldri har gjort før – han debuterer på to av Billboards dance-lister med den nye versjonen av “Say Say Say”, mikset av den norske artisten og produsenten Kygo. 

Den nye versjonen er et fartsfylt dansenummer som tydelig har gitt gjenklang hos fans og lyttere og introdusert sangen for en ny generasjon. Den nye versjonen av “Say Say Say” debuterer på en 16. plass på Hot Dance/Electronic Songs-listen, som rangerer de mest populære sporene i USA som faller inn under disse to genrene. Listen tar hensyn til strømming, salg og radiospilling.

Den samme sangen debuterer også på Dance/Electronic Digital Song Sales-listen, som ser spesifikt på rene kjøp av låter i disse sjangrene. “Say Say Say” debuterer som nr. 12 på denne rangeringen.

Verdt å merke seg at disse “dance”-kategoriene er mange og mens McCartney er ny på begge disse listene, har han kommet seg til Billboards to andre dansefokuserte lister tidligere. Han har hatt tre låter på Dance Club Songs-listen, deriblant originalversjonen av “Say Say Say” på 80-tallet. Han har også landet på Dance/Mix Show Airplay-listen én gang, sammen med Kanye West og Rihanna på “FourFiveSeconds” i 2015.

I Norge er “Say Say Say” på en 34. plass denne uken på VG-lista.

Den nye utgaven av “Say Say Say” er utgitt på RCA Records, med spilletid 3.01 og utgivelsesnummer 196589973399. Men hittil tror vi ikke den er utgitt fysisk. Kygo har også lagt ut en “making of …” video.

Legg inn en kommentar