Paul til Glastonbury

I sommer vil Paul McCartney spille på Glastonbury-festivalen, kan ITV sitt frokostprogram «Good morning, Britain» melde. Paul skulle egentlig ha spilt på 30-års jubileet til festivalen i 2020. men det året ble det ikke noe av festivalen i det hele tatt. Også 2021-festivalen ble avlyst, men alle billettholdere til 2020-festivalen kan nå glede seg til å endelig få komme og oppleve den. Ettersom alle festivalbillettene ble solgt allerede i 2020 er det ikke noen billetter igjen til årets festival. Men noen av billettholderne er kanskje i en annen situasjon enn for to år siden og har billetter å selge.

Paul skal være hovedartist på lørdag den 25. juni. Blant oppvarmingsartistene er Noel Gallagher. I likhet med første gang Paul opptrådte på Glastonbury i 2004, så planla han også i 2020 en oppvarmingsrunde med konserter i Europe i forkant. Alle disse konsertene i Frankrike, Tyskland, Nederland, Italia og Spania ble også avlyst, men kanskje de nå er aktuelle å gjennomføre?

Ettersom Paul fyller 80 år noen dager tidligere vil han bli den eldste artisten som noensinne har spilt på Glastonburyfestivalen.

4 Responses

 1. Beatle-Joe sier:

  Jeg grøsser av at noen bruker løgneravisen “The S#n” som kilde.

 2. Beatle-Joe sier:

  Både røde og blå i Liverpool støtter unisont en boikott av svineriet. De skrev løgner om folk fra Liverpool etter publikumstragedien i 1989 der 96 og nå 97 mennesker mistet livet. Skuffet over å se søppelavisen sitert i Norwegianwood!

 3. admin sier:

  Ja, vi,er enige men siden dette var en eksklusiv nyhet kun i den blekka vurderte vi at opplysningsplikten overfor norske fans var viktigere. Nå har vi funnet en annen kilde og oppdatert artikkelen.

 4. Beatle-Joe sier:

  Tillit gjenopprettet!

Legg inn en kommentar