Pauls nye album

Nyheter er i luften om Paul McCartneys nye album. Etter å ha jobbet på mer enn femti forskjellige sanger med fire forskjellige produsenter, nærmer albumet seg miksestadiet i begynnelsen av mars. Noen siste nye låter har nettopp blitt spilt inn og strykere blitt lagt på der de skulle være i samarbeid med Giles Martin som produsent. Dette skulle egentlig foregå i Abbey Road, men måtte relokeres til Air Studios da dette skulle foregå samme dag som diverse artister gjenskapte «Please Please Me»-albumet i Abbey Road.
De andre produsentene bak de nye sangene er Ethan Johns (sønn av Glyn), Mark Ronson og Paul Epworth. Paul har også produsert noen spor selv. Da han nylig ble intervjuet av BBC ba de ham om å beskrive det nye albumet. “Det er Paul McCartney-sanger. Hva kan jeg si? Paul McCartney-sanger er varierte. Det vil være en ballade, vil det være en rocker – Jeg vet ikke hvordan man skal klassifisere dem. Jeg antar det verste for meg ville være å kalle dem «poplåter». Men det er nok det de er. Jeg hater disse kategoriene. ”
Den neste fasen er å velge en albumtittel, planlegging av PR stunts og slipp. Sannsynlig vil lanseringsdatoen være etter utgivelsen av den remastrede Wings Over America i juni . Det skal visst stå mellom tre mulige titler for det nye albumet, men en skiller seg ut: POP UP , en tittel som både henspiller på de gamle 3D bøkene for barn, bøker fulle av overraskelser og pop up på en datamaskin som kan overraske til enhver tid.
Som med alt Paul gjør i disse dager, kan planene endres. Han kan også velge å spille flere nye sanger.
Paul er bekreftet å opptre på årets Bonnaroo festival som finner sted i Manchester, Tennessee i tiden 13. til 16. juni, og flere konserter er på forhandlingsstadiet, inkludert Polen og Sør-Amerika.

Legg inn en kommentar