Pete Best beæret i Bergen

Pete Bests stein på Bergens “Walk of Fame” er ved siden av den tidligere bandkompisen Paul McCartneys. Nå har de begge besøkt Bergen.

Søndag 15. oktober kulminerte Beatlesfestivalen 2023 med at Pete Best ble beæret med sin egen stein på Bergens “Walk of Fame”. Paul McCartney fikk sin i 2016 da han holdt konsert i byen. Da Beatles’ fanklubbsekretær Freda Kelly var i Bergen og ble vist Pauls stein sa hun at hun skulle tipse Ringo om å komme til byen og få sin egen stein der. Men det var Pete som kom dit først, som den andre i Beatles til å besøke Bergen.

“Hva kan jeg si? Å bli æret for arbeidet jeg gjorde for mange år siden er fantastisk. Fra bunnen av mitt hjerte, takk!” uttalte en tydelig rørt Best.

Rundt femti mennesker var samlet for festiviteten og avdukingen. Det ble knipset iherdig mobiler da Pete Best knelte ved stjernen sin.

Pete Best tar stjernen sin i nærmere øyensyn. Foto: Vemund Grimstad

Med stenen på fortauet fulgte det et diplom, designet av vår egen layoutmedarbeider, Erik Blindheim.

Pete Bests diplom, designet av Erik Blindheim.

Her er Erik med Pete.

Erik Blindheim og Pete Best. Foto: Vemund Grimstad

Etter arrangementet på Bergen Walk of Fame fikk Pete Best Band sightseeingtur i Bergen og tok banen opp til Fløyen, hvor de fikk det fulle overblikket over byen.

Legg inn en kommentar