Pettersen forlater It Was Fifty Years Ago Today

Adam Douglas har erstattet Atle Pettersen.

Når gjengen fra “It Was Fifty Years Ago Today” nå på nyåret fortsetter sine 1965-forestillinger på turné er det uten stjerna Atle Pettersen. Grunnen er at Pettersen er veldig i vinden for tiden, han etterfølger Ivar Dyrhaug som programleder for NRK-programmet “Beat For Beat”, og er i tillegg opptatt med andre prosjekter. Inn for Atle på “It Was Fifty Years Ago Today” går amerikaneren Adam Douglas.
Douglas er bosatt i Oslo, og kan skilte med en uvanlig flott stemmeprakt, som spenner over fire (!) oktaver, i tillegg er han også en svært god gitarist, ifølge Beatles-gjengen. Adam har gitt ut flere plater med band og som soloartist, og har stått på scenen med bl. a. Jon Bon Jovi, Alice Cooper og Al Jarreau.
I januar fremfører “It Was Fifty Years Ago Today” alle Beatlessangene fra 1965 i Sarpsborg, Hønefoss, Fredrikstad, Askim og Halden. 23. januar returnerer de til Oslo Konserthus. I februar er de foreløpig klare for Lillestrøm, Larvik, Moss og Drammen. I mars kommer de til Gran og i april står foreløpig Jessheim, Skien og Kolbotn på spilleplanen, men ytterligere konserter blir annonsert fortløpende.

1966-forestillingen har premiere på Oslo Konserthus 10. oktober 2016.

Legg inn en kommentar