Ringo – kunst, turné, bursdag og TV-konsert

Langs turnéruta blir det arrangert kunstutstillinger med Ringo

Snart legger Ringo and his All Starr Band ut på nok en sommerturné i Nord-Amerika, og langs turnéruta blir det også arrangert utstillinger der man kan se og kjøpe kunsten hans. I New Jersey, Atlantic City og Chicago er det også et opplegg for at man kan bli avfotografert sammen med Ringo dersom man kjøper et av kunstverkene hans. Inntekten av Ringos kunstsalg går 100% til Lotus Foundation, som er Ringos favorittveldedighet.

Alle Ringos kunstverk er lagd på datamaskinen hans, dette er en hobby han tok opp på nittitallet for å ha noe å sysle med mens han var på turné. “While I was touring, it gave me something to do in all those crazy hotels you have to stay in on the road,” sier Ringo. Ringos kunstverk har også vært benyttet av Knot For Violence, Imagine World Peace, WaterAid, og Timberland boots, såvel som et originalt design for Hard Rock Signature Serien T-skjorter.

Ringos nye kunstverk vil inneholde selvportretter fra tidlige tider og frem til nå, såvel som en ny serie fredssymboler.

“The Art of Ringo Starr” inkluderer nesten 50 arbeider som er tilgjengelige for kjøp. Du kan se eksempler på hans nettsted RingoStarrArt.com.

Capitol Records, 1974

7. juli vil Ringo feire sin 74. bursdag i Los Angeles. Som i de foregående årene oppfordrer Ringo fans over hele verden til å ta en pause kl 12 lokal tid for å vise fredstegnet og si “Peace and Love”. Fans i L.A. inviteres til å samles sammen med ham klokka 12 foran bygningen til Capitol Records.

Ringo Starr: A Lifetime of Peace and Love, som var en konsert som gikk av stabelen i januar ble filmet og vil bli TV-sendt 13. juli på AXS TV i USA. Her opptrådte Joe Walsh, Ben Harper, Ben Folds, Brendan Benson, Bettye LaVette og andre, pluss et band bestående av Don Was, Benmont Tench, Peter Frampton, Steve Lukather og Kenny Aronoff. Konserten lanserte Ringo Starr Peace & Love Fund , en underavdeling av David Lynch Foundation, som jobber for å lære Transcendental Meditasjon til tusenvis av elever i utsatte skoler, kvinner som har opplevd vold i hjemmet og veteraner som lider av post-traumatisk stress.

Legg inn en kommentar