Ringo skulle gjerne ha dratt på turné med Paul

Foto: Getty Images

I et utdrag fra et intervju med bladet Closer som er publisert på bladets nettsted sier Ringo: “Jeg ville ha dratt på turné med Paul McCartney i morgen!” Men, legger han til, “Jeg har mine egne turnéer for tiden, så vi ville ha måttet finne ut av det”.

Kilde: Closer Weekly

Paul med sitt nye trofé

Paul McCartney har forøvrig plukket med seg nok et trofé til samlingen sin, denne gangen fra de offisielle britiske hitlistene. The Official Charts Company har funnet ut at McCartney er den mest suksessrike albumartisten i UK.  Rekorden hans er på 22 Nummer 1 album gjennom hele karrieren. 15 av disse albumene er med Beatles, 2 med Wings, 4 solo og 1 sammen med Linda McCartney.

Det begynner imidlertid å bli en stund siden sist, forrige gang han hadde et nummer 1 album i UK på egen hånd var “Flowers In The Dirt” i 1989. I andre land fortsetter han imidlertid å innkassere førsteplasser, her i Norge toppet hans siste album “New” VG-lista i 2013. I UK klarte den kun en tredjeplass. Også hans nye samling “Pure McCartney” har greid en tredjeplass i UK, på VG-lista kom den kun på plass nr 26.

Kilde: The Official Charts Company

Legg inn en kommentar