Staffan Olander forteller

Staffan Olander forteller om sitt liv i ny bok.

I samtale med Ulf Clarén har den svenske Beatleseksperten Staffan Olander nå begynt arbeidet med en bok med minner fra sitt liv. Boken skal etter planen komme ut om et års tid. Her er hva forlaget skriver:

Kjenner du noen som har vunnet både tiotusenkronorsfrågan og Sveriges “Kvitt eller Dobbelt” med tema The Beatles? Som var med og oppfant nettbankens forgjenger? Hvem har hatt sitt egen plateselskap og innspillingsstudio? Som regner produsent Sir George Martin og hans familie til sine beste venner og som fra sitt makeløse Abbey Room hjemme i Sødra Sandby fra tid til annen har kontakt med både Ringo Starr og Paul McCartney?
Ikke sant? Tenkte meg det. Men nå har du sjansen. For i boka “Olander – Staffan, bank och Beatles!” kan du bli med på en reise hvor hovedpersonen føler seg like hjemme i popverden som i bankpalassene, en reise som begynner i kolonialbutikkens ferskvaredisk og fører frem til stillingen som en av verdens ledende eksperter på Beatles og pop.
Følg eventyret fra starten i Bjärred og videre til TV, radio programmer, konserter og bøker, møter med popartister og filmstjerner og oppdrag for selskaper som EMI, Apple og BBC. Les om starten på de første minibanker og databanker på 1970- og 1980-tallet og få spennende opplysninger fra banker. Vær forberedt på en og annen avsløring!
I “Olander – Staffan, bank og Beatles!” forteller Staffan Olander om hvordan musikkinteressen i unge år formet livet hans. Boken er rikt illustrert og inneholder private og tidligere upubliserte bilder fra møter med blant andre Paul McCartney.

TITTEL: ”OLANDER – STAFFAN, BANK OCH BEATLES! Minnen berättade för Ulf Clarén”
FORFATTERE: Ulf Clarén og Staffan Olander
FORLAG: KIRA förlag, Malmö
UTGIVELSE: våren 2020

Bokens Facbookside

 

1 Response

  1. Beatle-Joe sier:

    Oversettelsen fra svensk hadde trengt en gjennomgang…

Legg inn en kommentar