The ballad of John and Paul på lørdag

“The ballad of John and Paul” settes omsider opp på Oslo Konserthus.

Etter mange utsettelser og forsinkelser (forestillingen skulle egentlig debutere høsten 2020) er det duket for Masters of the Pasts “The ballad of John and Paul” i Oslo Konserthus førstkommende lørdag, 26. mars. 

Forestillingen er et tilbakeblikk på hele karrieren til The Beatles, der det fokuseres på Lennon/McCartney-samarbeidet. Bandet spiller de beste og de viktigste låtene de laget, samt noen av dem de skrev til hverandre etterpå.

Det er det samme ensemblet vi kjenner fra “It Was Fifty Years Ago Today” forestillingene, som tok for seg år for år fra beatleskatalogen. Med seg som vokalister denne gangen er Eirikur Hauksson, Stian Joneid, Frode Vassel, Kim Wifladter og Trond Granlund. Konferansier, eller selveste fortelleren er Tom Mathisen.

De som hadde billetter til den avlyste oppsetningen 15. januar hadde muligheten til å beholde sine billetter og benytte dem nå på lørdag, eller få pengene refundert.  De som ikke har billetter kan vi glede med at det fortsatt er ledige plasser! Konserten varer fra 19:30 – 22:00 og starter presis.

Røverstaden (gamle Club 7) befinner seg under konserthuset og de averterer med vorspiel før konserten, der det er mulig å få seg noe å spise og drikke. Alle med konsertbillett får 15 % rabatt på pizza fra CinCin både før og etter konserten. Vis frem din billett når du bestiller for å få rabatt. Kanskje treffer du her også kjente fjes blant Beatlesfansen?

Lenker:
Oslo Konserthus: The Ballad of John and Paul

Legg inn en kommentar