Tilbake til Hollywood Bowl

Paul McCartney vender tilbake til Hollywood Bowl i Los Angeles. Det skjer 11. april da Paul er en av artistene som skal delta på en hyllestkonsert for avdøde Jimmy Buffett.

The Beatles spilte på Hollywood Bowl både i 1964 og 1965, og Paul har flere ganger spilt der siden. I 1993 kom også Ringo opp på scenen under Pauls konsert der på “Earth Day”.

Jimmy Buffett var leder av The Coral Reefer Band og det var Paul McCartneys kone Nancy som inspirerte Jimmy til å komponere sangen “My Gummie Just Kicked In”. Nancys replikk kom da hun og Paul skulle spise middag med Jimmy Buffett og hans kone Jane, og Nancy kom snublende bort til bordet. Jimmy lurte på om alt var i orden med henne, da replikken falt: “Oh, no — I’m fine. My gummie just kicked in!”

Gummie i denne sammenhengen er spiselig vingummi – som inneholder THC – virkestoffet i marijuana. Det er altså en måte å bli høy på uten å røyke.

Paul McCartney deltok på innspillingene, men Buffett døde av hudkreft 1. september 2023, før sangen var utgitt. Den kom ut 3. november 2023 på det posthume albumet “Equal Strain On All Parts”.

Kilde: www.jimmybuffett.com

Legg inn en kommentar