Uutgitt Paul og Ringo samarbeid under hammeren

En kassett med uutgitte opptak skal på auksjon.

Paul McCartneys uutgitte samarbeid med Ringo Starr forventet å innbringe opp til 20.000 pund på auksjon.

«Angel In Disguise» var en sang Paul komponerte til kameratens soloalbum fra 1992, «Time Takes Time», men ble vraket til slutt, og ble ikke med på albumet. Ringo komponerte et ekstra vers, så dette var faktisk den første McCartney-Starkey komposisjonen. En kassett med demoopptak av sangen har vært i tidligere Radio Luxembourg DJ Tony Princes eie, men nå selger han kassetten på auksjon, og man forventer at den skal gå for opp til 20.000 pund.

Angel in disguise – noteark

Tony Prince fikk kassetten, med oppdrag å finne andre artister som kunne være interessert i å spille inn sangen, men har tydeligvis ikke lyktes med dette.

Kassetten inneholder to versjoner av komposisjonen – en enkel demo med Paul som synger og en fyldigere ‘mikset’ versjon med musikere og bakgrunnsvokal og Ringo på sang. Også på kassetten er en demoversjon av «Everyone wins». Nå er kassetten ett av objektene som skal under hammeren på en auksjon hos Omega Auctions 19. mai. 25% av inntektene fra auksjonen skal tilfalle NHS sin kamp mot Covid19-viruset.

3 Responses

 1. Beatle-Joe sier:

  “Tony Prince fikk kassetten, med oppdrag å finne andre artister som kunne være interessert i å spille inn sangen, men har tydeligvis ikke lyktes med dette.”
  Men han lykkes trolig med å tjene en fet bunke med pundsedler på å selge noe han egentlig ikke burde ha en salgsrett på…
  Merkelige greier! Hvordan kan han ha lov til å selge denne demoen? Det likner ikke Paul å være så skjødesløs med rettigheter. han han var en “mean bastard” på den fronten?

 2. Beatle-Joe sier:

  “Trodde han han han var en «mean bastard» på den fronten?” ble dessverre til: “han han var en «mean bastard» på den fronten?”

 3. Beatle-Joe sier:

  Faen! “Trodde han var en «mean bastard» på den fronten?” skulle det stå. Erre mulig!?

Legg inn en kommentar