VW korrigerer feilparkert boble

En tom gate med en korrekt parkert boble.

Det er ikke bare Beatles og radiostasjonene som markerer 50-årsjubileet for “Abbey Road”, nå er også Volkswagen med. Som kjent står folkevognbobla på “Abbey Road”-coveret parkert delvis på fortauet. For å lage reklame for sitt “park assist” system har Volkswagen vært tilbake på åstedet og parkert en hvit boble på riktig vis. Nå har de også produsert et plateomslag i begrenset opplag med den korrekt parkerte bobla, som du kan få kjøpt fra Volkswagen Sverige.

Riktignok får man ikke lenger kjøpt nye folkevognbobler – den siste av disse bilene ble produsert i Mexico i 2003 – men park assist systemet er tilgjengelig i andre bilmodeller fra Volkswagen. Systemet gjør det enklere å lukeparkere, da det identifiserer luker som er store nok til å romme bilen, og deretter tar assistenten over styringa og manøvrerer bilen på plass i luken.

179 svenske kronor koster det nyproduserte Abbey Road-coveret fra Volkswagen Sverige, pluss 50 kronor i porto, uansett hvor i verden det skal sendes. Inntektene fra dette salget går uavkortet til Bris – en organisasjon som jobber for barns rettigheter.

Legg inn en kommentar