Ringos bok i handelen

Ringo Starr har sin nye fotobok ute, den heter “Another Day In The Life”. Luksusutgaven kom ut fra Genesis Publications i januar, men fra Platekompaniet og andre forhandlere av bøker i Norge er det nå mulig å kjøpe billigutgaven. den har et annerledes omslag, men mye av det samme innholdet.

Ringo: – Den første boka handlet om kamerabilder, og nå handler «Another Day In The Life» hovedsakelig om telefonbilder. Hvis du ser på det, er det som å være på tur: det er mye mat på tallerkener, ting i skjeer, fugler på balkongen, bare å fly – jeg hadde ingenting med det å gjøre, det var akkurat som «Ooh, wow.» Så du er på turné, og du har de to gode timene der du spiller, men det er mye annet der du reiser, eller hvis du sitter på et hotell … Selv i garderoben der du venter noen ganger – du må være der tidlig av mange grunner – og jeg ser etter noe å gjøre. Et av dem er bare, «Ooh, la meg ta et bilde av det,» eller «Å wow, se det ansiktet?» Så det er i farta.

ISBN: 9781905662586
Pris hos Platekompaniet er kr 379,- for tiden er den på kampanje til kr 359,-. AdLibris har den til kr 343,-.

29. oktober ble det holdt et arrangement i Los Angeles der Ringo sammen med regissør David Lynch og rockefotograf Henry Diltz snakket om den nye boken. Her er en video fra dette.

Fra ett av oppslagene i boken, Ringo testet Sgt. Pepper-uniformen før han avholdt auksjon.

 

 

Legg inn en kommentar