Abbey Road åpner dørene igjen

Inngangen til Abbey Road Studios

Det er mange som spør om det er mulig å få en omvisning i Abbey Road Studios. Det er det vanligvis ikke, studiokomplekset er fortsatt i bruk av artister og musikere, så man kan egentlig kun komme inn om man har booket seg studiotid som musiker. Men av og til er det noen ildsjeler som har booket seg flere dager i Studio 2 – der Beatles spilte inn flesteparten av sangene sine. Her har de en liten utstilling av instrumenter og holder foredrag. Dette kan man kjøpe seg billett til, og det er ganske dyrt. Men da får man også se “det aller helligste” uten å måtte booke seg egen tid. Slike evenementer har blitt avholdt i 2012, 2013, 2014, 2018 og 2019. Under pandemitiden har de måttet avstå fra dette, og arrangementet i 2020 ble avlyst.

Men nå er det dags igjen! Helgene 4.-5. & 6. samt 11.-12. & 13. august 2023 slås dørene opp for fans som har lyst, råd og mulighet til å komme innenfor. Billetter kjøper du hos SeeTickets.com. De koster £141.75 per stk med alle avgifter.

Evenementet beskrives slik: Ledet av “Recording The Beatles“-forfatterne Kevin Ryan og Brian Kehew, vil forelesningene fortelle historien om Abbey Road Studios ved å utforske de ikoniske rommene, det legendariske utstyret, de talentfulle ingeniørene og de anerkjente artistene som har definert musikkhistorie og populærkultur i over 90 år.

Legg inn en kommentar