Alta-Beatles til Liverpool igjen, men Florida først

Gjengen fra Alta som utgjør «verdens nordligste Beatlesband» kaller seg The Norwegian Beatles og skal i år igjen spille på Beatle Week i Liverpool. Men først skal de til en ny Beatlesfestival i Florida, som heter «Beatles on the beach»! Det er første gang denne festivalen arrangeres, og den går av stabelen 25-28. april på Delray Beach. Tonnevis av Beatlesband invaderer stedet, og også Edgar Winter Band er blant kollegaene til gjengen fra Alta som kommer. Allestedsnærværende Tony Bramwell fra den indre sirkelen rundt Beatles kommer også.

I august er det Beatle Week i Liverpool som står på programmet.Festivalen i Liverpool har blitt arrangert i over 20 år, og Alta-gutta spilte der for første gang allerede i 2004.
– Det er nok den beste Beatles-festivalen, i og med at man er i Liverpool og spiller på de plassene hvor Beatles spilte. Og så er det en veldig fin by, det er alltid artig å dra tilbake dit, sier Kjetil Linnes til sin lokalavis, Altaposten.

The Norwegian Beatles, her fra et tidligere besøk i Beatlesbyen.

– Dette er jo Beatles-byen, der vi har gjort rundt 25 konserter på Cavern Club. Første gangen vi spilte der hadde jeg nesten tårer i øynene, det var en helt sinnssyk opplevelse. Å spille i hula til The Beatles er helt utrolig, de spilte selv over 300 konserter der, sier trommeslager Kai Henning Skimelid.

Lenker:

Beatlesonthebeach.com
International Beatle Week i Liverpool

Legg inn en kommentar