Beatlesfestivalen – nytt programpunkt

Et knippe franske singler fra 70-tallet.

Det er kun 17 dager igjen til Beatlesfestivalen på Beitostølen, og vi kan annonsere et nytt programpunkt. Det blir lørdag kl 14 i konferansesalen på Radisson Blu:
Ola Furu – Beatlessamler
Ola skal ha plateutstillingen “Gold labels from the Norwegian Wood” og holder i den forbindelse en halv times foredrag om å samle. Dette blir en slags åpning av det han stiller ut. Foredraget omhandler hva han samler på, hvordan han går frem, hvor han finner opplysninger og selvsagt hvordan kjøp og salg foregår. Det blir også litt guiding til det han stiller ut, for de som vil bla og studere litt nærmere. Det gir ikke alltid mening å se 70 LP-plater som tilsynelatende er helt like, men som er forskjellige i små detaljer, og hvor det ene eksemplaret kan ha en seks-sifret markedsverdi. Utstillingen vil omfatte singler, LP-plater, bokser og annet snadder!

Kl 14:30 er det så duket for en seanse med Mark Lewisohn, der man kan stille spørsmål og Mark svarer. Harald Engelstad vil være ordstyrer for dette. Finn gjerne på spørsmål angående hele Beatleskarrierern, og ikke bare fra første bind av Marks bok! Og han signerer også gjerne bøker i etterkant av dette, så ta med en bok du vil ha autografen på!

Legg inn en kommentar