Beatlesfestivalen i Hamburg avlyst pga Coronaviruset

Beatlesfestivalen i Hamburg er dessverre utsatt på ubestemt tid, med alt dette innebærer av komplikasjoner for de som allerede har booket fly og hoteller, samt festivalbilletter.

Dette skriver festivalledelsen:

KJÆRE BEATLES-FANS,
Utviklingen de siste dagene og ukene har ført til intensive diskusjoner i teamet vårt om muligheten for “Come Together Experience Festival”, hvor vi ville ønske flere tusen besøkende velkommen fra forskjellige land.

Ifølge det anerkjente Robert Koch-instituttet er det forventet en rask spredning av “coronaviruset” i Tyskland, hvis omfang ikke kan estimeres akkurat nå. Viruset har vært aktivt i Tyskland i noen uker nå, så vel som i flere land som vi forventer besøkende fra. Antallet smittede øker fortsatt, og det er ikke forutsigbart når et punkt vil nås når vi blir tvunget til å avlyse festivalen.

Det ville være grovt uaktsomt å ignorere faren for en mulig pandemi. Alle uttalelser fra forskere om emnet er veldig tydelige: Viruset vil fortsette å spre seg. Helsemyndighetene holder alle alternativene åpne for hvordan de vil reagere på de mulige scenariene. Disse alternativene kan omfatte offisielle krav som vi som arrangører umulig kan implementere. Vi tror det er bedre å ta grep i dag.

Vi ønsker ikke å utsette besøkende, artister og team for økt risiko og håper at du forstår dette.

Vi gjør vårt ytterste for å finne en ny dato så snart som mulig. Vi vil be alle billettinnehavere, som har gledet seg til denne festivalen så mye som vi gjør, om å bære med oss ​​og være tålmodige. Vi vil definitivt kunngjøre en ny gjennomføringsdato så snart som mulig, men det vil ikke være en enkel oppgave å planlegge alle lokaler og artister på nytt. Likevel vil vi gjøre vårt aller beste for å gjøre festivalen mulig, og vi ber deg om å støtte oss.

Vennlig hilsen
Ditt Come Together Experience-team

Come Together festivalen i Hamburg skulle ha vært avholdt 27-29. mars.

Legg inn en kommentar