Billettsalget fra Live Nation

Live Nation Norway: Vårt forsalg startet nå kl. 10.00 via våre sider! Vennligst merk: Det er kun et begrenset antall billetter som legges ut til forsalg. Førstemann til mølla gjelder. Linken fjernes fra våre sider idet forsalgsbillettene er utsolgt! Alle priser og salkart ligger tilgjengelig når du skal kjøpe billetter. VIP-pakker ligger tilgjengelig via våre sider.
Lenke: http://www.livenation.no/artist/paul-mccartney-tickets

1 Response

  1. Marianne sier:

    Er det bare meg det går galt for? Jeg har sittet i to timer og trykket oppdater og laget nye faner og jeg vet ikke hva, men det fungerer ikke. Jeg hadde egentlig 4 plasser i boks litt etter kl 10, og var kommet så langt som til checkout, men siden frøs og jeg kom ikke videre :-( Argh!

    (Og jeg mener ikke å spamme denne siden med negativitet – men må bare få det ut til noen som skjønner hvor frustrerende det er!)

Legg inn en kommentar