Bok fra Sir George Martins eldste sønn

Kommende bok

George Martins eldste sønn, Gregory Paul Martin, har en bok på gang, som har en tittel lånt fra en sang av George Harrison, “Isn’t It A Pity”. I den kommende boken – som er skrevet for sin far, ifølge påskriften på forsiden – virker den superreligiøse og astrologitroende Martin interessert i å bringe til torgs noen kontroversielle synspunkter. I hvert fall om vi skal tro på noen av påstandene han deler via sin Facebook side:

“Stadig vekk sverget min far at nå var han ferdig, at han aldri igjen ville jobbe sammen med Paul, men stadig vekk gikk han tilbake på sitt ord — fordi de var venner og elsket hverandre — siste gangen kjørte han ned til Maccas gård i Sussex for en fascinerende konfrontasjon. Om du vil vite hva som skjedde dem i mellom den dagen, kjøp mine memoarer.”

“De syv dødssyndene, også kalt kardinalsyndene i romersk-katolsk teologi er de syv lastene som ansporer andre synder og fører til umoralsk oppførsel. Den første er Superbia, forfengelig ære eller stolthet, og det er den kraften som har vår verden i et grep som i en skruestikke, ingen er mer skyldig i det enn Sir James Paul McCartney. Jeg elsker Paul. Verden ville ha vært et mye mørkere sted uten hans utrolige musikk. Men litt ydmykhet fra ham ville ikke ha vært forgjeves. Som Phil Collins en gang berømmelig sa i et intervju med The Times of London, “McCartney var en av mine helter, men han har den greia at når han snakker til deg inntar han den holdningen at ‘Jeg vet at dette må være vanskelig for deg, for jeg er en Beatle. Jeg er Paul McCartney og det må være vanskelig for deg å faktisk ha en konversasjon med meg.’” Tut tut.”

Martin skal holde et webinar søndag, med John Lennons tidligere kjæreste May Pang og forfatteren av en George Martin biografi, Ken Womack som gjester. Webinaret dreier seg om astrologien til Beatles koner og barn — ‘Friends and Lovers’. Martin skriver at “May var den eneste kvinnen John noensinne virkelig elsket, og det er en ære at hun blir med meg.”

“En av de mange grunnene til at Gud satte meg til verden var for å fortelle sannheten og sette tingene på plass for de som ikke klarer det selv. John Lennon døde som en meget ulykkelig mann, i den siste delen av livet sitt satt han fast i et forhold som var et hult bedrag, ute av stand til å fri seg fra dens klør. Til de av dere som nekter å tro dette sier jeg at dere klarer ikke å takle sannheten.”

Gregory Paul Martin og faren, Sir George

“Åpningen av memoarene mine, “Isn’t It A Pity” beskriver hva som skjedde den dagen jeg satte meg ned sammen med John Lennon og George Harrison i kafeteriaen på Abbey Road Studios våren 1966 under innspillingen av Johns sang “I’m Only Sleeping” og leste astrologikartene deres for dem. Det første jeg sa til John var at det fremgikk av kartet hans at han hadde mistet en kvinne som sto ham veldig nær da han var femten. Jeg ante ikke at hans mor Julia den 15. juli 1958 hadde blitt kjørt ned og drept av en bil som ble kjørt av en politimann utenfor tjeneste, nær søsterens hus i Menlove Avenue 251.”

“Sjokkerende sanne bomber om realitetene bak John og Yokos forhold i kommende søndags astrologiwebinar ‘Friends and Lovers’ om stjernene til Beatles’ konser, elskere og barn — søndag 27. september. Be there or be square. Jeg snakker sannheten. Imagine kom på mens jeg skrev dette. Det FINNES ingen tilfeldigheter. John ønsker å få sannheten frem like mye som jeg. Det vet jeg. Han snakker til meg hele tiden.”

–John hatet plateinnspilling like mye som han hatet sin egen stemme. Paul elsker det like mye som han forguder lyden av sin. Som Macca skrev i sin kjærlighetssang til John, ‘Here Today’, “Knowing you, you’d probably laugh and say that we were worlds apart.” “Kjenner jeg deg rett ville du sannsynligvis le og si at vi var vidt forskjellige”. Det var de.

Inngangsbilletten til webinaret koster $150 per person, og om du ønsker å bli med ber Martin om at du sender en direkte melding til hans kone Chérie Rose Martin via Facebook messenger. Det blir en spørsmål-og-svar økt etterpå med Martin og hans gjester May Pang og Ken Womack.

Gregory Paul Martin (født 21. januar 1957) er en britisk forfatter/produsent og skuespiller på teater, film og fjernsyn. Han bor i Hollywood, California og er eldste sønn av Beatlesprodusenten Sir George Martin og halvbror av musikkprodusent Giles Martin. Boken hans skal etter sigende publiseres våren/sommeren 2021.

2 Responses

  1. Beatle-Joe sier:

    Seriøst? Dette er det største sludderet jeg har lest på lange tider. Denne fyren kan da ikke tas seriøst!?

  2. Harald sier:

    “Tut tut”?? Hvis disse sitatene stemmer må jo fyren være skvatt hakkende gal. Tror jeg elegant styrer unna dette “verket” ja.

Legg inn en kommentar