De nye doble vinylalbumene kommer

En ny runde Beatles vinylalbum er klare for julemarkedet.

Universal Music/Apple er klare for å nyutgi noen eldre vinylalbum med Beatles for julemarkedet via deres felles selskap Calderstone.
Amazon i Tyskland og Frankrike er som vanlig tidlig ute, og har lagt ut albumene for forhåndsbestilling. Her er de tyske sidene: “1“, “Love“, “1962-1966” (alias “Det røde albumet”) og “1967-1970” (alias “Det blå albumet”). Utgivelsesdato i Tyskland og Frankrike er 21. november.
Ettersom disse landene alltid er litt tidlig ute, så regner vi med at utgivelsesdato i Norge blir noen få dager senere.  Platene er foreløpig ikke offisielt annonsert av The Beatles eller Universal Music.

The Beatles: 1967-1970 (alias “Det blå albumet”)

Vi håper dette ikke er en trend som kommer til å innbefatte nyutgivelser av andre gamle album som “Rock and Roll Music”, “Love Songs”, “Beatles Ballads”, “Reel Music” osv.

CD bootleg av “Love Songs” albumet

Rolling Stones utgir volum to av sin nye serie konsertopptak fra arkivene,  “From The Vault” med konserten “LA Forum” fra 1975 turneen 17. november på CD og DVD.
Vi hadde blitt gledelig overrasket om Universal Music/Apple kunne ha hatt et liknende prosjekt gående, men Beatles har jo historisk sett aldri fulgt i fotsporene til Rolling Stones. Det var alltid omvendt.

Legg inn en kommentar