Delte ut Grammy

Los Angeles, California – 14. mars: Billie Eilish og broren FINNEAS mottar Grammyprisen “Record of the Year” for singlen “Everything I Wanted” fra Ringo Starr på scenen under den 63. årlige Grammyutdelingen i Los Angeles Convention Center. Foto: Kevin Winter/Getty Images

Det gikk et sus gjennom salen da Ringo Starr entret scenen til slutt i årets Grammy-galla (den amerikanske versjonen av Spellemannprisen), da den nå 80 år gamle trommeslageren skulle dele ut årets siste pris. Den gikk til Billie Eilish og hennes bror FINNEAS for singlen Everything I Wanted som dermed ble “Record of the year”.

En twitterstorm fulgte, der så godt som alle bemerket hvor godt Ringo holder seg, med tanke på alderen. Ringo er ingen nykommer i Grammysammenheng, som han har selv mottatt flere grammypriser og første gang han var prisutdeler var da innspillingstekniker Geoff Emerick fikk prisen for sitt arbeid med Beatles LP-en “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”.

Den gangen var ingen av dem til stede i Los Angeles under seremonien, så overrekkelsen fant sted i EMI-studioene i Abbey Road. Ringo var den i Beatles som returnerte fra Maharishis meditasjonsleir i India tidligst, og var derfor tilgjengelig for å dele ut prisen.

Ringo Starr deler ut Grammypris til innspillingstekniker Geoff Emerick i mars 1968. George Martin ville også være med på bildet.

På fjorårets Grammygalla fremførte Billie Eilish “Yesterday“, så da var det vel bare naturlig at det var Ringo som skulle overrekke henne pris i år. Den populære sangerinnen har også spilt inn sin egen versjon av “Something“. De to mest covrede Beatles-sangene der altså.
Ringo kunne ikke dy seg for å gi sin kommende EP litt reklame i sin introduksjon:

Ringo tok seg også (såvidt) tid til å posere sammen med Billie etter gallaen før han hastet videre:

Ringo har også nettopp hatt en “Zoom” samtale med Eric Burton fra the Black Pumas som han har delt med oss via YouTube i anledning sin kommende utgivelse:

Legg inn en kommentar