Ringos bok kommer i nytt opplag

Da er Ringo Starr på banen igjen med en liten oppdatering. Vi skrev i vår leder i det kommende nummeret av Norwegian Wood at boken hans som kom ut rett før jul, “Ringo.Rocks 30 Years of the All Starrs” var utsolgt. I denne videoen avslører han at et nytt opplag er under trykking og vil bli gjort tilgjengelig fra hans nettsider. Han forteller også om sin kommende EP og at han har fått sine to doser vaksine.
Ringo har hatt det travelt i det siste, han har delt ut grammy-pris og han driver en promoteringsrunde for den kommende “Zoom In” EPen som kommer 19. mars. Sist så vi ham på The Late Show with Stephen Colbert. Her er kanskje det mest interessante i det intervjuet:

Det ligger et par klipp til på YouTube fra dette intervjuet: We were a little worried og Ringo says “Peace and Love” every day and still believes in it.


I mars skal det utstillingen om Ringo Starr fra Grammymuseet bli virtuell, slik at man kan besøke den fra hele planeten. Denne utstillingen var vi selv på i 2013 på Grammymuseet i Los Angeles og anbefaler et virtuelt besøk. Vi kommer tilbake med info når utstillingen åpner for publikum, men i morgen er det i hvert fall satt opp et intervju med Ringo som kan sees via watch.grammymuseum.org. Det ser dog ut til at man må inngå en slags abonnementstjeneste.

Legg inn en kommentar