Den britiske fanklubben gir seg

Nest siste nummer av bladet til den britiske fanklubben til The Beatles.

The British Beatles Fan Club kaster inn håndkleet. Nå annonserer de at nr 83 vil bli det siste bladet, og det utgis i slutten av januar eller begynnelsen av februar. De som har betalt medlemskap for hele året vil få refundert deler av summen. Vi formoder at også klubbens nettsted vil bli lagt ned, men de fire som utgjør klubbstyret sier at Facebookgruppen fortsatt vil bestå. Postboksadressen deres stenges fra 28. februar, men de kan fortsatt nås etter dette, via e-post.

It has been a Long and Winding Road, but the time has come to Let it Be.

The British Beatles Fan Club will be issuing its last magazine in January/February 2023.

It has been a difficult decision, but one we need to take.

We are sorry to be finishing but it is not The End.

Our Facebook page will continue but the magazine has to now be put to bed. The PO Box will close on 28th February 2023, but our email will remain open.

De nevner Brexit som en av årsakene til at de har mistet mange medlemmer. Det var i 1988 at Richard Porter dannet London Beatles Fan Club, som senere skulle utvikles til å bli British Beatles Fan Club. Det var litt stillstand i noen år, men siden 2000 har de holdt det gående med kvartalsvis publiserte blader på 40 sider i A5-format. Etter at Beatles Book Monthly ble lagt ned i januar 2003, har bladet til British Beatles Fan Club vært klubbmedlemmenes trøst når det dumpet ned i postkassene fire ganger i året. Nå skriver styret i BBFC at dersom noen fortsatt ønsker å abonnere på et Beatlesblad, kan de tegne abonnement på bladet “Things”, som utgis av det tyske Beatlesmuseet. De utgir dette bladet i to utgaver, en på tysk og en på engelsk.

Januarnummeret av “Things”, her i den engelskspråklige utgaven.

Lenker:

BritishBeatlesFanClub.co.uk
Facebooksiden deres
Things

Legg inn en kommentar