Dokumentar om Paul McCartney på trappene?

Paul McCartney

Daily Mirror meldte tidligere denne uken at det er en dokumentarfilm underveis om Paul McCartney. Filmingen skal ha vært på gang lenge, ifølge Mirror skal den ha pågått i tolv år. Det er også meningen å filme scener fra  konserten på Glastonbury i sommer for bruk i filmen, hevdet avisen.

Også andre nettbaserte medier, deriblant Daily Mail viderebragte nyheten, som i utgangspunktet var eksklusiv for Daily Mirror.

Det var filmskaper Charlie Lightening, regissør av «As it was», *en dokumentarfilm om Liam Gallagher som gikk til avisen og fortalte at han drev på med denne Paul McCartney-filmen. Den skal ifølge regissøren omfatte hele karrieren til McCartney, også tiden med Beatles og med Wings.

Etter noen timer ble imidlertid nyheten trukket, og artiklene forsvant fra nettet. Om dette skyldes at nyheten ikke medførte riktighet eller om det ligger andre forhold bak, vites ikke. Så da får vi vel bare se hva som skjer!

*Filmen «As it was» om Liam Gallagher vant prisen for beste musikkfilm på NME Awards 12. februar 2020.

1 Response

  1. Beatle-Joe sier:

    Jeg kjøper denne på bluray når den kommer! Ingen røyk uten ild, det er sikkert noe i disse ryktene om en Macca-dokumentar.

Legg inn en kommentar