Dyrere bok med Pauls autograf

I en teaser-trailer for sin nye bok “The Lyrics”, snakker Paul McCartney med komikeren Bob Mortimer om inspirasjonen til sangen hans “Rocky Racoon”. Samtalen finner sted på British Library. Du kan se denne historien på YouTube.

For å feire den nye boken har British Library kunngjort at de vil ha en gratis utstilling med tittelen “Paul McCartney: The Lyrics”  som vil bli stående mellom 5. november 2021 – 13. mars 2022. Utstillingen vil feire Paul som låtskriver og kommer til å inneholde tidligere usette tekster fra hans personlige arkiv. British Library holder til i 96 Euston Road, London NW1 2DB.

The Lyrics, dyr spesialutgave.

I tillegg til de to allerede annonserte utgavene av bokutgivelsen (en for det britiske markedet og en for resten av verden), er det nå annonsert en eksklusiv signert utgave som vil bli distribuert til utvalgte bokhandlere i Storbritannia og U.S.A. Opplaget er kun på 175 eksemplarer, og etter hva Norwegian Wood erfarer skal denne være priset til $2500 i U.S.A. og sikkert noe tilsvarende i Storbritannia. Det meldes forøvrig at den allerede skal være utsolgt.

Samtidig fortsetter hypen av “McCartney III”-albumet. Nylig ble 333 eksemplarer på gul og svart spraglet vinyl utplassert i uavhengige platebutikker i U.S.A. og ytterligere 3000 eksemplarer av en annen variant skal snart ut i de samme butikkene. Her er det snakk om å lage samleobjekter og de heldige kjøperne kommer nok raskt til å legge ut sakene på ebay, der det fra før av ligger ute diverse varianter til titusener av kroner per stk.

Lenke: PaulMcCartney.com

Legg inn en kommentar