Sang med Paul på Stellas bursdag

Noel Gallagher, tidligere Oasis, har avslørt at han fikk spille sammen med Paul McCartney på Stella McCartneys 50-årsdag.

Det var tabloidavisen The Sun som bragte nyheten om at Oasis-gitaristen som nå har bandet High Flying Birds spilte i Stella McCartneys 50-årslag og fikk anledning til å være med på to sanger som Paul McCartney fremførte, “Birthday” og “I Saw Her Standing There”. Avsløringen kom i en podcast som The Sun siterte fra. Det var etter at Gallagher hadde fremført sitt eget sett at han ble med opp på scenen igjen for å delta på Pauls sanger. Hendelsen var ikke spontan, dette hadde han fått forespørsel om et par uker i forveien.

Gallagher sier at Ringo Starr også var blant gjestene, men trommeslageren var bare publikum og deltok ikke på scenen. Selvsagt syntes Gallagher at dette var synd, for da kan han ikke skryte av å ha spilt med halve Beatles. Selskapet fant sted i Cliveden House Hotel, åstedet for Profumoskandalen og scener fra “Help!”-filmen ble også filmet der.

Beatles henger på settet i Cliveden House under innspillingen av “Help!”-filmen.

Ifølge Daily Mail måtte gjestene betale 1500 pund for å overnatte på stedet, da festen strakk seg over to dager. Det var 70-tallstema på festen, med discokuler og isskulpturer. Stella fylte 50 år mandag 13. september og festen fant sted fredag 10. og lørdag 11. september.

 

Legg inn en kommentar