Elliot Mintz med bok om John & Yoko

Elliot Mintz er kjent for å fikle med bilder av seg selv på en ganske amatørmessig måte. Her er han sammen med John Lennon i New Yorks havn i 1975.

“We All Shine On” er en kommende bok hvor Elliot Mintz forteller om vennskapet med John Lennon og Yoko Ono.

Ifølge forhåndsomtalen er boken et personlig og avslørende blikk på de siste ti årene av John Lennons liv og hans partnerskap med Yoko Ono, skrevet av vennen som kjente dem best, Elliot Mintz.

Elliot Mintz brukte livet på å jobbe med noen av de største navnene innen showbusiness, men kanskje det viktigste og mest innflytelsesrike partnerskapet han hadde var arbeidet hans og det nære vennskapet med John Lennon og Yoko Ono. I sine memoarer, “We All Shine On”, forteller Mintz endelig historien om forholdet deres, som har strukket seg over mer enn femti år og fortsetter til i dag.

Mintz intervjuet Yoko første gang i 1971, og ble en venn livet ut. I boken forteller han om årene han støttet paret både personlig og profesjonelt gjennom kreative høydepunkter, forhold og private utfordringer, fascinerende interaksjoner med de andre tidligere Beatles, og de lykkeligste øyeblikkene i deres liv sammen, Sean Lennons fødsel og barndom. Og selvfølgelig var Elliot ved Yokos side i dagene, ukene og månedene etter Johns drap, da Elliot til slutt ble den offisielle talsmannen for Lennon-godset.

Mintz var også programleder da Yoko Ono åpnet arkivene etter John for radioserien The Lost Lennon Tapes. Nå er vi spent på om boken hans vil ha noen avsløringer om saker og ting vi ikke visste noe om fra før. Boken har utgivelsesdato 22. oktober 2024. 336 sider, hardcover. Lenke til boken.

Også i separasjonsperioden var Mintz venn med begge parter, dette intervjuet ble tatt opp 1. november 1973 i Malibu.

Legg inn en kommentar